OVER

De schrijvers van gewooneenboek stellen zich graag aan je voor!

LUUS

Hi, ik ben Luus. Naast mijn eigen blog luusjeindelucht.nl schrijf ik hier over de boeken die ik graag lees. Mijn Kobo Glo sleep ik elke dag overal mee naartoe, maar ook papieren boeken passeren regelmatig de revue. Ik lees het liefst over mens & maatschappij, mindfulness & meditatie, voeding en zelfontwikkeling. Informatie absorberen en ervan leren, zodat ik het weer door kan geven aan anderen. Dat vind ik mooi.

Hier vind je alle recensies van Luus

 

w

WILLEMIJN

Hoi, ik ben Willemijn. Een freelance grafisch ontwerper van 26 uit Rotterdam met een voorliefde voor illustraties, interieur en lekker eten. Ik woon samen met mijn vriend Hans in een fantastisch huis midden in Rotterdam. Ik heb altijd ontzettend graag gelezen, maar sinds ik mijn Kindle Paperwhite kreeg kan ik vaak niet meer stoppen met lezen. Meer over mij en mijn werk vind je op mijn blog mijnerzijds.nl.

Hier vind je alle recensies van Willemijn

 

m

MALU

Hi, ik ben Malu en een ontzettende boekenworm. Sinds ik in groep 3 leerde lezen zijn boeken mijn beste vrienden geworden. Ik houd van het momentje voor jezelf nemen, door even de tijd en alles om je heen te vergeten. Het is ontspannen door mee gevoerd worden in mooie verhalen. Ik lees vrijwel alles wat letters heeft – van thrillers, gedichtenbundels, biografieën, romans en columns. Mijn reviews zullen daarom ook heel divers zijn; precies wat mijn karakter omschrijft. Altijd open om iets nieuws te lezen en mij daardoor laten inspireren. De inspiratie kun je terug vinden op mijn blog maluvandekerkhof.nl. 

Hier vind je alle recensies van Malu

 

ly

Lydia

Hoi, ik ben Lydia! Journalist, koffiemeisje, straatmuzikant en natuurlijk enorme boekenwurm. Zodanig dat ik zelfs Literatuurwetenschap gestudeerd heb! Ik woon met man en zoontje in Utrecht en hou vooral van Engelstalige fictie.

Hier vind je alle recensies van Lydia

 

Op de hoogte blijven van nieuwe reviews? Volg ons dan om FacebookTwitter of Bloglovin’

Wil je gastblogger worden voor gewooneenboek? Dat kan!
Stuur een email naar info@gewooneenboek.nl voor info.