Het hart van stille mensen – Sophia Dembling

e9c9c92e2c41d13391f4fe3a2ab465f0_cache_Door: Luus

Sophia Dembling schreef eerder het boek De kracht van stille mensen, een boek over en voor introverte mensen in een drukke wereld. Nu is er Het hart van stille mensen waarin Sophia schrijft over alles wat een introvert tegenkomt op het gebied van de liefde. Sophia is zelf een introvert en heeft onderzoek gedaan naar dit onderwerp en gesprekken gevoerd met veel introverte mensen. Volgens Sophia kan introversie soms in tegenspraak lijken met op zoek gaan naar liefde en die ook vinden. Introverte mensen zijn meestal minder zichtbaar en daten kan door hun voorkeuren soms best een obstakel zijn.

In het boek legt ze uit wat de voor- en nadelen zijn voor een introvert om met een introverte of extraverte partner te daten en leven. Wat daar de leuke kanten van zijn, maar ook de valkuilen die je tegen kunt komen. Ze geeft een heleboel tips uit persoonlijke ervaringen, maar ook uit de verhalen van de mensen die ze gesproken heeft. Deze tips kan iedere introvert goed gebruiken en wellicht meer inzicht geven (en extraverte mensen wellicht meer inzicht geven in hun introverte partners). Tips voor een eerste date (en hoe deze te overleven), tips om een extravert te versieren, tips om een introvert te versieren, en zelfs strategieën om een date zo aangenaam mogelijk te maken (rekening houdend met je introverte wensen).

Extraverte mensen stralen, introverte mensen gloeien

Wat vond ik van het boek?
luus rond
Wat je van dit boek vooral leert, is jezelf onder de loep nemen en te kijken naar wat je wensen zijn in de liefde. Ongeacht of je introvert of extravert bent, er staan heel veel bruikbare tips in dit boek wat betreft daten en een liefde vinden. Veel mensen hebben misschien nog nooit zo stil gestaan bij het feit of ze introvert of extravert zijn, en al helemaal niet over hoe ze dit kan beïnvloeden in de liefde. Meer weten over introvert/extravert? Luister hier naar een interview van Sophia Dembling. Het boek zet je absoluut aan het denken over je eigen wensen en behoeften, wat je alleen maar ten goede kan komen in je liefdesleven. Wil je erachter komen of je introvert bent en lezen over hoe andere introverte mensen leven en het aanpakken in de liefde? Dan is dit een interessant boek voor jou!

Enthousiast geworden? Koop het boek voor €17,99 of het ebook voor €12,99 bij bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *