Wildflower – Drew Barrymore

12038854_10153058048281246_5446080744241374997_oDoor: Luus

Actrice Drew Barrymore wilde al jaren een boek schrijven. Het is haar eindelijk gelukt! Het boek bestaat uit korte verhalen uit haar leven. Ze kijkt terug op de avonturen, moeilijkheden en geweldige ervaringen die ze meegemaakt heeft. Verhalen over haar jeugd; hoe haar ouders waren, dat ze op haar veertiende al op zichzelf ging en hoe het haar heeft gevormd tot de persoon die ze nu is. Met een vriendin op spontane road trip gaan en met de gehuurde camper vast komen te zitten in een benzinestation (letterlijk vast in het dak). En het mooiste hoofdstuk gaat over haar dochter Olive. Ze schrijft over de uitdagingen in het moederschap die ze heeft overwonnen. Maar ook spreekt ze Olive toe; over hoe mooi en eigenzinnig haar karakter is, hoe ze zich in heel veel dingen zelf terug ziet, en natuurlijk een hele hoop liefdevolle en bemoedigende woorden.

There’s something liberating about not pretending. Dare to embarrass yourself. Risk.

Wat vond ik van het boek?
lu
Een leuk boek om te lezen, vooral omdat ieder hoofdstuk een verhaal bevat met een heel ander thema. Niet ieder verhaal is even interessant, maar in het algemeen heb ik erg genoten van het boek. In een aantal verhalen herkende ik dingen van mezelf en was het fijn om de kijk van een ander erover te lezen. De verhalen over ouderschap waren leerzaam en voor iemand zonder kinderen ook leuk om te lezen. Een leuk boek dus!

Enthousiast geworden? Koop het boek voor €19,99 of het ebook voor €12,99 op bol.com

2 thoughts on “Wildflower – Drew Barrymore

  1. Het lijkt me wel een leuk boek, kleine verhalen en anekdotes, het zorgt er toch voor dat je de beroemdheid op een andere manier leert kennen. Maar dit is wel zo een boek waar ik een hoofdstuk per week of maand van lees, terwijl ik normaal ergens in duik tot ik het uit heb! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *