De boodschappencoach – Ir. Ralph Moorman

BoodschappencoachDoor: Luus

De Boodschappencoach is een kleine compacte gids over eerlijke voeding. De supermarkt ligt vol met voeding die onze gezondheid kan schaden. Tegenwoordig is veel verpakt in plastic, wat chemische chemicaliën aan je eten en drinken afgeeft. Ook zitten er veel stoffen in ons voedsel die alles behalve natuurlijk of nodig zijn, en kleven er pesticiden aan groente en fruit. Gelukkig kun je wel goede keuzes maken, en in De Boodschappencoach leer je precies hoe.

Het boekje gaat uitgebreid in op insulineresistentie, ongezonde vetten, producten van glycatie, overgevoeligheden of intoleranties, schadelijke chemische stoffen en E-nummers. Je leert ingrediënten lezen, verborgen chemicaliën ontdekken en misleidende namen herkennen.

Daarna volgt per categorie de goede (groen), iets minder goede (oranje) en slechte (rood) producten die je in de supermarkt kunt kopen: van groente en fruit tot superfoods, vlees en gevogelte.. kant-en-klaar maaltijden, sauzen en olien en vetten. Dit boekje heeft het allemaal. Bijna elk product in de supermarkt komt aan bod.

Wat vond ik van het boek?
luVoor mensen die met voeding bezig zijn, gezond willen eten, willen weten wat er precies in onze voeding zit en welke keuzes de beste zijn om te maken, is dit een erg handige gids. Of eigenlijk een onmisbare gids! Door het compacte formaat kun je hem makkelijk meenemen in je tas naar de supermarkt. De categorieën met voedsel zijn mooi opgedeeld in secties met aparte kleur. Hierdoor kun je onderweg snel en makkelijk opzoeken wat je wil weten. Voor mij een onmisbaar boekje geworden bij het maken van mijn boodschappenlijstjes! Met dit boekje leer je waar je op moet letten om de juiste keuzes te maken en alleen écht gezonde voeding te kopen.

Enthousiast geworden? Koop het boek voor €15,95 bij bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *