Detox je huid – Adina Grigore

9200000051724508Door: Luus

Detox je huid is dé bijbel voor iedere vrouw. Voor iedereen die meer wil weten over de huid, het krijgen of behouden van een egale en zuivere huid en wat je daarvoor moet doen. Adina heeft een zeer gevoelige huid en genoeg problemen gehad. Door haar jarenlange research en uitprobeersels heeft is ze erachter gekomen wat nu het beste voor de huid werkt. Een gezonde lifestyle, gezonde eetgewoontes, genoeg slaap en alleen natuurlijke verzorgingsproducten. In dit boek gaat ze hier uitgebreid op in en leert ze je ook nog eens om je eigen DIY recepten te maken. Het is allemaal niet zo moeilijk, als je maar weet wat werkt en wat niet. Het enige waar je wel wat lef voor moet hebben, is je verzorgingsroutine onder de loep nemen en vaarwel zeggen tegen een (of al) je verzorgingsproducten uit de winkel. Als je durft zal je huid je uiteindelijk dankbaar zijn, en je portemonnee ook!

Huidproblemen hebben bijna altijd een lichamelijke oorzaak. Ze doen zich voor als processen in het lichaam een beetje van de wijs raken. En welke stofjes reguleren die lichamelijke processen zoal? Goed geraden, onze hormonen. Die speel een rol bij bijna alles wat we doen: bij onze spijsvertering, als we ademhalen en slapen, tijdens de seks en wanneer we ons willen voortplanten. En hoewel we soms doorslaan en onze hormonen van ongeveer alles de schuld geven, variërend van stemmingswisselingen tot een langzame stofwisseling, zijn ze wel degelijk de reden dat onze huid soms rare fratsen uithaalt.

Wat vond ik van het boek?
luus rond
Een mooie, egale en gezonde huid.. Wie wil dat nou niet!? Toch is dit niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Adina schrijft over haar eigen struggles en zoektocht naar een mooie huid en heeft daar veel van geleerd. Sindsdien gebruikt ze alleen nog maar natuurlijke, zelfgemaakte producten die haar huid flink hebben verbeterd. Heel fijn dat ze die ook met ons deelt, dat scheelt een hele hoop gedoe en geld! Mijn huidverzorgingsroutine is sinds het lezen van dit boek flink veranderd. Minder dure smeersels, meer huis-tuin-en-keuken spulletjes. Het is een flinke stap om alles onder handen te nemen, maar met Detox je huid wordt het een stuk makkelijker gemaakt. Je hoeft niet meteen al je producten overboord te gooien, maar krijgt wel de tools om dit langzaam aan te verbeteren. Wil je meer weten over je huid, de problemen die zich kunnen aandienen, welke factoren van invloed zijn op een mooie (of onzuivere) huid en hoe je je eigen simpele DIY recepten maakt om zo geld te besparen? Dan is dit boek ook jouw nieuwe huid bijbel!

Enthousiast geworden? Koop het boek voor €19,99 of het ebook voor €13,99 bij bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *