De 5 elementen van liefde – Leta Herman

9200000040083172Door: Luus

In alle relaties draait het om energie, in het Chinees qi (spreek uit als chi). Energie vibreert door ons heen en vanuit ons naar buiten, 24 uur per dag, ons hele leven lang. Energie is het enige wat alle levende wezens op onze planeet gemeen hebben, en heeft effect op alles en iedereen om ons heen.

De energie van je element vermengt zich met de energie van alle mensen die je tegenkomt. Door jouw element klinkt je stem zoals hij klinkt,  het zorgt ervoor dat je op jouw manier loopt en je hebt een eigen unieke geur waarmee je mensen aantrekt of afstoot.

Er zijn 5 elementen – hout, vuur, metaal, water en aarde. Ze hebben allemaal hun eigen beweging. In dit boek kom je erachter welk element jij bent. Het helpt je duidelijk te krijgen wat je echt wil in de relaties met je geliefde, je ouders, kinderen of collega’s. Maar ook welk element goed bij je past en waarom.

Je verdient het om je echt met iemand te verbinden, zodat jullie samen van alles kunnen beleven in deze prachtige wereld. Liefde kan allerlei gedaantes aannemen, maar we hebben allemaal liefde nodig in ons leven – het is de universele behoefte van alle wezens. En om die ware verbinding te vinden, kunnen we je meteen dit vertellen: je moet je eerst verbinden met de meest perfecte persoon van allemaal – jijzelf.

Wat vond ik van het boek?
luus rond
Van astrologie en sterrenbeelden hebben de meeste mensen waarschijnlijk wel gehoord. Van de vijf elementen uit de Chinese oudheid waarschijnlijk wat minder. Ook ik wist er niet veel vanaf. De vijf elementen herkende ik uit tai chi, de seizoenen en de bijbehorende bewegingen. Maar ik wist niets over de vijf elementen in relaties en de liefde. Het uitzoeken van mijn eigen element was erg leuk. In ieder element zitten dingen die bij mij passen, maar er is één element dat er echt uitspringt en ook echt klopt. Wanneer je je element gevonden hebt, leer je de goede en ook minder leuke eigenschappen van je element kennen. Daarna lees je welk element er bij je past en welk juist niet. En ook over hoe je je relatie met dat element optimaal kunt maken. Zo vraagt het houtelement in de liefde vooral een partner waardoor ze zich goed voelen en die helemaal voor ze gaat. Bij Vuur gaat het vooral om aantrekkingskracht, ze zoeken daarom een partner die tot over zijn oren en vol passie verliefd op ze is. Aarde zoekt een partner die open is over zijn emoties, en hun aarde partner laat voelen dat hij er is en met hen samensmelt. Metaal is ontspannen en chill en zoekt een partner die de tijd neemt om aan de bloemetjes van het leven te ruiken en dat zijn partner de dingen die er toe doen waardeert. Water zoekt een partner die graag dingen samen doet en die evenwicht kan bieden tussen intensiteit en inertie. Wil je meer weten over je eigen energie, je element en de elementen van de mensen om je heen? Om zo al je relaties beter te begrijpen en naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit boek een must read!

Enthousiast geworden? Koop het boek voor €16,95 of het ebook voor €10,99 bij bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *