Ik moest doodgaan om mezelf te genezen – Anita Moorjani

9200000005540278Door: Luus

Anita schreef een memoir nadat ze een aantal jaar geleden kanker kreeg, heel erg ziek werd en binnen een aantal weken ook weer kanker vrij was. Hoe dat kan!? Doktoren stonden versteld van haar snelle herstel en hebben wetenschappelijk niet kunnen achterhalen wat hiervoor gezorgd heeft. Geen één lymfe in haar lichaam te vinden die nog vol kanker zat. Na aandringen van een oncoloog gespecialiseerd in BDE’s (bijna dood ervaringen), schreef ze een boek over haar leven.

Zo verteld ze onder andere over de grootse ervaring die ze meemaakte terwijl ze met spoed het ziekenhuis in geracet werd. Terwijl verpleging er alles aan deed om Anita te redden viel ze toch in coma. Anita zelf was al enige tijd buiten bewustzijn, maar ‘zag’ toch alles gebeuren. Een gevoel van liefde kwam over haar heen en ze voelde dat alles klopte, dat alles en iedereen één was.

I can’t say this strongly enough, but our feelings about ourselves are actually the most important barometer for determining the condition of our lives!

Wat vond ik van het boek?
lu
Een ontzettend indrukwekkend verhaal. Met een aantal grote levenslessen die Anita geleerd heeft, en die ik ook zeker meeneem. Na het lezen van het boek vraag ik me nog steeds af hoe Anita zo snel heeft kunnen genezen. Zou er dan echt, zoals ze schrijft, veel meer buiten en na dit leven zijn? Iets wat triljoen keer liefdevoller aanvoelt waarbij we allen één zijn? Zoveel vragen! Dat is wat het boek in mijn ogen zo fijn maakt.

Enthousiast geworden? Koop het boek voor €23,50 of het ebook voor €10,97 bij bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *