What I know for sure – Oprah Winfrey

21531475Door: Luus

De vraag Wat weet je zeker? van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah tot haar columns in O, The Oprah Magazine. Deze vraag gaf haar een manier om de balans van haar leven op te maken. Sindsdien heeft ze veertien jaar lang elke maand een column geschreven. Deze stukken zijn samengebracht in dit boek. Onderwerpen als vreugde, veerkracht, mogelijkheid, dankbaarheid, verbondenheid, eerbied, helderheid en macht komen aan bod.

Oprah vertelt over haar eigen leven, van vroeger tot nu. De dingen die ze meegemaakt heeft, de lessen die ze haalt uit haar tegenslagen en de mooie momenten waar ze dankbaar voor is. Verhalen over doorzettingsvermogen, het accepteren van hoe dingen gaan in het leven, en hoe ze zichzelf heeft leren openstellen.

Be thankful for what you have; you’ll end up having more. If you concentrate on what you don’t have, you will never, ever have enough.

Wat vond ik van het boek?
luIk heb nooit echt een mening gehad over Oprah. Veel wist ik niet van haar. Dat ze een succesvolle tv show had en mensen graag wilde informeren over de laatste nieuwigheden op het gebied van gezondheid en haar boekenclub. En soms gaf ze zelfs auto’s weg. Nu ik dit boek gelezen heb, heb ik een beter beeld van Oprah en de mooie persoonlijkheid die ze is. Het boek staat vol wijsheden die inspireren. Ik heb er een warm gevoel aan over gehouden en vond het fijn om haar levenslessen te lezen.

Enthousiast geworden? Koop het boek voor €15,49 of het ebook voor €11,29 bij bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *